måndag 28 april 2008

min syster o angus moster fylle år...i morgon

Angus o moster...födelsedagsbarnet...


Den 29:e april alltså i morgon fyller angus moster o min syster år....22 år fyller hon stort grattis o massa kramar till henne...hoppas att hon får en underbar dag! vi åker till karlstad på onsdagen och får fira henne då"!!

Idag var vi ute hos lina o lagge och jag klippte lina så fint! Ute på terassen så grannarna sitter nog o surfar på nätet efter utkörning på frisörer...

Angus o Thea ekte i gräset och Oskar också....blåste såpbubblor så de låg över hela gräsmattan...
Vi blev bjudna på jättegod sallad...Tack!!! Planerade lite inför tårtorna som Lina ska baka till namngivningen...Kommer bli mumsmumsiga!!!

Angus somnade idag inte förrän halv tio, ojojoj på tok för sent, hittade idag att man kan hyra kostymer på buttericks, så nu äntligen vet vi vilka vi ska vara!!!! JA! vilken lättnad, ska dit i morgon och hämta dem!
titta lilla alva,,,i famnen på sin pappa...och mamma i bakrunden!


o här i famnen på sin farfar, som är angus gammelmorfar...och bredvid sitter farmor som är angus gammelmormor..invecklat va!!!

1 kommentar:

Emmeli sa...

Hinner tyvärr inte ses i helgen. Vi har fullt ös medvetvslös. Mycket bortbjudningar och så fyller kristian år så det blir kalas hit och kalas dit. Alla kan inte komma samtidigt så då blir det att sprida ut kalasen. Hihi. Men när ni kommer nästa gång skulle det vara kul att ses. Spännande att få se både dig och Angus =) Ha det så kul i Karlstad ni i helgen och hoppas vi får se lite maskerad bilder här på bloggen nån gång framöver. ;o) Kramar, emmeli.