måndag 14 april 2008

helgen som var!

Jag med de nyblivna, stolta föräldrarna....

Åh vilken mysig (ord jag använder väldigt ofta) helg, på fredagen var vi hos pappas kompis som fyllde år. Han hade kalaset hemma hos sina föräldrar så pappa oskars föräldrar alltså farmor o farfar var också med. vi käkade middag och drack vin!. Så trevligt.

Dagen därpå åkte vi till Karlstad, vi ville ju åka och titta på den nya lilla släktingen och dessutom har angus mormor fyllt år så henne ville vi också fira. GRATTIS!

Angus o mormor leker ...
Angus morfar ler...

Vi kom fram vid tolv tiden på lördagen och blev bjudna på en jätte god lunch. sedan kom hela släkten och vi käkade tårtor o kakor!

titta lilla alva, visst e hon så söt!!!!


åhhh man smälter ju...



pusser allesammans...



oskar håller i lilla knytet

Sedan var det dax för middagen hihi, vi bar åt o åt hela dagen! Den var fantastisk god.
Angus var så glad så glad, han är tillbaka nu i sitt gamla vanliga behagliga humör, efter att tänderna kommit. Men just det han ska ju få typ tjugo tänder till:). jaja nu vet vi ju att det går över allafall.



angus o tobias...


angus o moster anna...


situps måste man göra många varje dag...
dragkamp...

På lördgen tittade vi in hemma hos moster o tobias, blev bjudna på kaffe o jag vågade hälsa på katten nizze, (e ju annars asskrajsig för kissar). Men han hade inga klor o inga tänder, men jätte långa morrhår. Han verka snäll.

När vi kom hem på söndagen åkte pappa o spelade match, som de vann (jihooo) och jag lagade varma mackor som vi åt tillsammans på kvällen.

Angus fik smaka majskrokar, de var spännande att tugga på.!
Han somnade kl nio och sov ända fram till kl sju!!!!!hmmmm härligt att vara utvilad




Inga kommentarer: