söndag 6 april 2008

två tänder...





helt plötsligt sådär har två tänder ploppat upp på angus!,...man ser dem inte så väl ännu men de känns. Sticker man in fingret så känns det som en vasstandad kniv...

Han har vart lite kinkig senaste tiden, så vi får se om det vänder nu när allafall två tänder har kommit.

Angus gillar hoppgungan mer o mer, hoppar omkring i den och ler mot mamma...

Morfar har vart o hälsat på sedan i onsdags, han har vart på byggmässan, sedan kom mormor på fredagen och de har bott här i våran soffa!!!

Hur mysigt som hellst, vi har promenerat, druckit vin i solen, käkat lunch utomhus, shoppat mm

I fredags jobbade jag hela dagen. Efter jobbet blev jag hämtad av min kärlek och fick komma hem till ett gott glas vin och massa god mat som mormor o morfar lagat. De hade passat lilla angus hela dagen.

På lördagen var det min tur att stå i köket, då kom även farmor o farfar på middag.
Angus var vaken när de kom men slocknade ganska fort. Då dracks det lite wirre o skumpa, sedan en carpaccio till förrätt med ett gott italienskt Ripassovin.

Til huvudrätt bjöds det på citronmarinerad potatis som sedan slungats runt med rostad mandel och dill, till det kyckling i ugn, champinjon och kronhjärtskocksröra och en honungskräm.

Efter det blev det Trivial Pursuit och brieost!

En mycket lyckad o trevlig kväll, tack ska ni ha!!!

3 kommentarer:

G IdB sa...

Ja,tänderna var verkligen sylvassa! Allt var så gott-maten,vinet,sällskapet! Tack!!! (men nu vill G ha revansch snarast).
Kram

Unknown sa...

Hjälp angus har blivit stor ju! Tänder o allt :) ja du får hänga med till den på villagatan nästa gång, de har bebistid där på måndagar och tisdagar. Var mycket mysigare än i vasastan. Har du tid å sses n¨åt i veckan? kram

mormor-morfar sa...

Det är alltid lika mysigt att vara hos Er i stockhom. Tack för en jätte trevlig helg,Du är så himla duktig på att laga god mat MALLA!!!Ses på lördag,kram på ER också Peter&Gunilla.Vi ses om en månad. KRAMISAR mormor&morfar!!!!!!!!