torsdag 6 november 2008

Tv-kontrollen....

....är borta....gissa vem som lagt den på nåt finurligt ställe....bus Angus såklart!....
Allt här hemma stoppas numera i lådor som han hittar, så ibland är Oskars tofflor mina strumpor och angus halsdukar helt o hållert borta. Just nu tv-kontrollen.....Hur ska jag finna den?

Angus pekar på allt med pekfingret och säger däh....

han fortsätter att gå på knäna även om vi har fått se att han kan gå. på sin födelsedag knallade han omkring jätte mycket och länge. Tog sig vändor in i köket och vände, ut i hallen mm. Men tydligen så är det roligare eller säkrare att gå på knäna. Så han reser väl på sg när han känner för det antar jag!.

Angus badkarsleksak(en sköldpadda) kan man vrida upp så simmar den och trycker man på huvudet så sjunger han bbabababababababa......nån slags opera. Så fort den slutar försöker Angus att sjunga samma melodi. Just nu är favvo låten Africa med Toto. Han diggar med till den som bara den. Igår skulle vi egentligen tagit sista sprutan, men jag hade fått för mej att det var idag, så det får bvli nästa onsdag då! Gör nog ingenting.
Mycket gos just nu, det ska kramas och pussas hela tiden,sitta i knä och vara i famnen. Jätte mysigt.

Igår var både jag och oskar lediga och hade en super ysig dag tillsammans. Vi var nere på gymmet på eftermiddagen och Angus skulle vara i brnpassningen. Men tjejen som passade honom fick komma ut två gånger och säga att det inte funkade för Angus var ledsen....Hoppsan så kan det gå. Har aldrig hänt förut men som sagt det är mycket mamma o pappa som gäller just nu. Sen när vi kom in o hämtade honom satt hon o snackade telefon, så det kanske var det hon ville göra hellre...hihi....

Angus vill nästan bara äta själv, och smakar fortfarande på allt, och han säger nog inte nej till någonting.
Allt är gott.

Inga kommentarer: