söndag 30 november 2008

grönan o adventsfika...

Idag har vi hunnit med massa skoj. Min kära syster o hennes tobias var i stan o bodde på hasselbacken. Så vi gick en sväng på grönan idag o frös. hihi. Drack glögg och köpte glaserade pepparkakor. Massa mysigt o Oskar vann i luftgevärsskytte mot mej....Jag som alltid vinner över honom på landet.

Sedan styrde vi bort mot Sara o Lee. Sebastian o Jemma (förlåt vet inte stavningen)Där väntade adventsfika med glögg ischoklad, pepparkakor o lussebullar som vi hade med oss. Angus var mycket förtjust i lussebullarna och snodde till o med en utav James.
Det är ju gott med lussebullar, synd att jag inte hunnit baka själv i år. Struntar i det. Som min gulliga svärmor sa när vi var där i fredags
-Titta här (i frysen)ligger en påse lussekatter från förra året.

Jo i fredags bjöd vi in oss hos angus farmor o farfar. God middag och lite TP på det. Sov kvar och käkade frukost på morgonen. Åkte o tittade på en lägenhet med radhuskänsla som vi är lite sugna på. Men efter att ha hittat en annan lite längre bort som var såååååå fin så är vi mer sugna på den.....aghhhh hur ska vi göra?

Inga kommentarer: