torsdag 15 januari 2009

börjar bli sjuk...

...redan...vi har juinte ens börjat på dagis på riktigt ännu, o ja känner mej sjuk. ont i halsen snuvig och hängig. Tänk om vi måste vara hemma i morgon då..hur går det då med inskolningen!???

I morgon som vi ska vara där en heldag också, och äta och sova vila där.
Hoppas verkligen detta lägger sig under natten. Vill inte vara sjuk nu.

Inget radhus blev det denna gången heller, fattar ärligt talat inte hur vi ska hitta något boende som passar oss. Det känns ibland omöjligt.
Ett radhus till bra pris(så man inte gör en förlustaffär) och som det inte är några skador på mm mm ....Inte lätt i denna bostadsdjungel. Hittar ingenting nu bara för det.

Idag var vi på dagiset igen, gick lite bättre idag Angus roffade som vanligt åt sig mest banan på samlingen, men va fasen man får ju ta för sig här i livet för att komma framåt.

Idag slutade Oskar tidigt, jätte mysigt att få hela eftermiddagen och kvällen tillsammans. Nu snart börjar hyyyyysteriska städningen inför nästa visning vi ska ha till helgen. Ska nog sätta mej och göra ett punkt till pricka schema tror ja...

2 kommentarer:

familjen sa...

Stackars dig som känner dig hängig!
Men räkna med att A kommer vara konstant sjuk, det är nackdelen med dagis måste jag säga! Kommer han att gp heltid sen efter inskolningen? Hur lång tid är inskolningen? Vi hade 3 dgr. Vendla gick 2 dgr/ vecka oktober - januari & nu är det heltid som gäller :D
Vi letar åxå boende! HUS! Herregud vilken djungel. Sen kärar man ju ner sig i vissa objekt åxå, som det inte blir något köp av för den delen, så blir man ju lite besviken.
Hur gick det på första visningen av er lgh? Inga bra bud?
Önskar er lyyycka till! Pyss pyss!

Unknown sa...

Nämen har lilleplutt börjat på dagis nu :-D Stora killen!

Tack för fina ord i bloggen! Har ni testat byxorna? De brukar funlka på fast de är lite stora eftersom att de har mudd.

Lycka till med inskolningen!