tisdag 8 juli 2008

Trevlig helg!

Åhh en sån trevlig helg vi har haft!
Åkte till Värmland i torsdags, det var strålande sol. Vi satt i Angus mormor o morfars trädgård och åt mat och drack vin. Tyvärr så jobbad ejag på fredagen så det blev inte så jättesent. Fredagen var så varm o så underbart väder, så det var med lidelse som jag stod inne på jobbet o jobbade hihi... Men efter jobbet åkte vi ut till landet och njöt av sol o värme och grillning!

Dagen därpå kom angus gammel mormor o morfar ut och hälsade på, alla vill verkligen ta del utav godingen. Angus hade fått en gunga och en pool och en vagn att ha på landet. (begagnad gammal brio). Asbra att ha där på gräset och grusvägarna, sjukt bra gung i den.
När Angus badade i poolen tog vi massa kort och strax där efter skulle Oskar ta kort på mej och A. Då tappar han kameran med objektivet rakt ner i backen....Då blev hela bilden suddig och sedan gick det inte att få in objektivet igen. kaputt...Lämnade in den idag och hoppas verkligen på att få en ny, man har väl garanti ett år...Men mannen i affären kunde knappt prata verkar det som, så jag fick inte reda på så mycket...Vi hör av oss var typ det han sa..

Så tyvärrr gott folk så kan jag inte lägga ut nå bilder.:(
Resten av helgen slutade i regn och rusk och iskallt väder tyvärr. Så det var strumpor och tjocktröja på. Sedan kom min söta lillkusin Alva ut med sina päron, åhh vad hon växer!
Min söta syster och Tobias kom också ut sent på söndag kväll och hade köpt med sig massor utav ostar som vi åt och drack vin till. Mycket skratt och stoj.

På måndag eftermiddag var det dax att fara hemåt sthlm igen, men vi hann med en liten tur till Kristinehamn först i ösregnet. Angus tyckte det var jätteskojigt med regnet i pannan. Han säger mamma, pappa och titta...o hej också!
När han själv känner för det alltså! Kryper som bara den och står hela tiden så fort det finns tillfälle. Äter massor utav mat och sitter gärna och smaskar på hela päron!...

Inga kommentarer: