söndag 16 december 2007

Julfest på AllaFall....

I fredags var det julfest på pappa Oskars jobb, istället för att gå ut och käka julbord så bad vi Carla (hon som har cafeet där Oskar och hans kollegor brukar käka lunch) att fixa julmat. Sedan dukades det upp i väntrummet så att alla fick plats. Jätte mysigt.

Massa god mat var det lite blandat julmat och annat så att alla skulle bli nöjda. Vi var lite sena som vanligt, en kvart bara. men alla had eredan hunnit sätta sig, vi som trodde att vi skulle få glögg innan, men det hade de visst redan hunnit med också. Med andra ord skulle man vart där halv sex....
jajaja mycket trevligt hade vi alla fall, Angus var med och var världens snällaste bebis. Låg där i babysittern och kikade på alla roliga ansikten. Sedan förvandlades mange till en lekfarbror, vilket engagerade alla, jättekul hade vi.
Angus somnade framåt kvällen efter lite rullning i vagnen. Halv tre tog vi en promenad hem, och var hemma halv fyra. Oskar fick i sig en hel del bärs själv smuttade jag på ett glas hela kvällen. Det räckte gott o väl det.
Oskar fick för första gången mata Angus med nappflaskan, det funkade på en gång.

Inga kommentarer: