tisdag 8 januari 2008

vägning...

Idag var vi på mammagrupp...
Massa mammor som snackar om sömn, mat mm.
Jag passade på att väga lilla angus när vi var där, 6275g. gullebebisen!

Sedan åkte vi ut till sickla köpkvarter och hälsade på Yorda som jobbar på exit, massa fina barnkläder har de där. Tänkte åka hem med en jeans overall, men behöver ju ingen så ja sparade pengarna.

Har funderat mycket på resan till väst indien, och idag snackade vi med en polare till oskar som är där nu, på hotellet vi ska bo på. Det var guld sa han....åk!!!!!

Ok ser mej själv i solen ( kommer komma hem brun som fan) dela en flaska vin me ogge, mysa o bada med lillen o bara ha det gött liksom!....klart vi ska åka. Oroar mej nog bara i onödan för flygresan...

2 kommentarer:

Unknown sa...

hej!! Klart ni ska åka!! Låter ju jätteskönt :) Vi ska flyga med siri till new york i mars.. jag tror det är bra att passa på att åka när de ändå är så här små så att de inte har några egna krav, så mycket lättare att ta med dem överallt då! Bestämde precis att jag ska flyga ner till skåne igen några dagar med siri nästa vecka.. kan rapportera hur det gick med flyget sen ;) kram tora å siri (har förresten också en blogg: mammadagar.blogg.se)

familjen sa...

Klart ni ska åka!
HÄRLIGT!

We miss you!
Pöss!