måndag 21 januari 2008

han e så go...

Angus blir snart tre månader. Den 26:e januari.

Tänker inte tjata om att det går så fort....men de gör de!
Angus gosar verkligen med sin snuttefilt numera. Det är inte bara jag som lägger dit den för att det ska vara gosigt, utan nu gosar han in den runt näsan av sig självt!

På mornarna när vi går upp o äter frukost brukar angus sova kvar i våran säng en stund, han ser så himla liten ut i våran stora breda säng.
Han bara älskar att bli avklädd också, då skrattar han som bara den, och ännu mer när han slipper blöjan också.

HÖR O HÄPNA!!!
i lördags gick vi på bio, utan problem så var farmor barnvakt åt lillen. I kylen fanns "mat" åt angus så det fanns inget att oroa sig för. Slängde oss iväg i bilen och jag satt fram för en gångs skull. Hoppade in på bion och tittade på arn...som vi har plöjt igenom dessa ljudböcker för denna film. Den var riktigt bra. Efter bion köpte vi korv och åkte hem till våran efterlängtade lilla plutt. Han hade haft det så bra med farmor det såg jag det, men han sken upp när han såg oss. Nu känns det lättare att lämna honom, och det känns bra att vi gör det också, så att han känner ig trygg med andra än bara oss två.

I lördags efter bion hade vi middag och vinkväll vilket har blivit av en tradition numera, med några av våra närmaste vänner. Angus somnade kl sju, gästerna drog sig hemåt vid två halv tre tiden och angus vaknade nog inte förrän fyra tiden o bad om lite käk. Helt otroligt!.

Söndagen var det brunch, vilket också har blivit en trevlig vana, med några av våra andra närmaste vänner...denna söndagen blev det rival-superduper bra brunch, verkligen! satt kvar till kl åtta och ett glas champange slank ner.!!!LYX

Inga kommentarer: