tisdag 17 juni 2008

pippidagen!









Träffade i förra veckan Lina och lilla Thea på skansen. Pippidagen nämligen, som dessutom firade tio år i år...Oj vilken fest!

Tänkte ta bussen från norrmalmstorg till skansen. Det var kört konstaterade jag efter att fem knökfulla bussar hade åkt förbi. Jag lovar folk stod nästan uppe i ansiktet på chauffören.

Träffades utanför skansen efter en halvtimmes promenad. Kånkade på vagnarna i uppförsbackar och satte oss nästan direkt och fikade lite. Lina den sötisen hade med kaffe och mjölk och macka och bulle o ja allt som man vill ha på picknick.

Sedan såg vi på våra biljetter att det ingick två omgångar kaffe och bulle per person och godisfiskdamm. Kunde tyvärr inte med att ställa mej där. Har ju ett barn som inte äter godis. Men i min mage hade de fått plats kan ja lova. Men nej så ful får man inte vara. Det var ju för barnen denna tillställninga(haha).
Däremot fick man också fiska i BR:s fiskdamm. Hela två gånger. Angus fiskade upp ett ritblock och kritor och en mugg, som var rätt ful!

Sedan träffade vi Pippi och kling och klang som sjöng med ungarna. Käkade en varsin korv och drack ännu en omgång kaffe. Mycket trevligt! Tittade på alla stora djur som hade fått ungar. Massa miniälgar(4 dagar gamla), minibjörnar, kaniner mm. Sen var vi helt slut och åkte hem. Ungarna somnade rätt snabbt! De var slut de med....

Inga kommentarer: