tisdag 24 juni 2008

konstiga saker...

Här om dagen regnade det här på stockholms gator. Såg två tjejer som i paniken hade sprungit in på mc´donalds och snott åt sig varsin plastpåse som de trät på huvudet. Det såg riktigt roligt ut. Det skulle sett mycket bättre ut i så fall med lite regn stänk i håret tycker jag.

Idag på bussen ska en mamma och en barnvagn gå av busssen, och pappan och ett äldre barn också. Samtidigt ska en äldre dam gå av. Damen kliver fram, men mamman är snabb att blänga på henne och kör fram främre hjulet på trehjulingsvagnen så att damen nästan snubblar. Sedan gör damen ett nytt försök att komma av, men pappan verkar inte se henne utan går på henne just i stunden att hon går av. En kasse som han håller bakom sig smäller till damen i stunden då de kommit av och han vnder på klacken.

Men de verkar inte ens ha lagt märke till vad de precis har gjort, och damen som nästan tappat andan och är jätte chockad vet inte vad hon ska ta sig till. Haltandes ser jag henn gå bortåt. Urs jag ville springa av bussen och ta hand om henne. Stackars lilla människa.
Ibland känns det som om Hela stockholm är en massa tomma blickar.

Inga kommentarer: