onsdag 27 februari 2008

regndag!







Idag har jag o angus shoppat loss. Skulle hitta ett uv-skydd till vagnen inför resan, men det fanns bara till dubbelvagn, hmmm vad göra nu då?

Tror att vi får dra utanför stan och inhandla ett när Oskar slutat.
Sedan måste vi ha med oss nezeril, alvedon, massa blöjor massa ersättning och gröt. Fick tips av min mormor idag att jag ska handla sånt när vi är i karlstad under helgen, mycket mycket billigare.

Vi köpte även långärmade tunna t-shirts och tunna skjortor till angus som kan vara skönt att ha i värmen. Måste skydda hans ömtåliga hud.
Sedan köpte jag några toppar till mej själv.

Jag har klippt mej också, såg ju ut som en hårdrocksbrud som inte klippt sig på 10 år. Så nu rök det av en bit, mycket bättre....eller vad tycker ni...
Det regnar som sjutton och vi skulle ner till oskar som var på gymmet och fika med honom, fick vända hem igen, hade inget regnskydd, ghaaa...

Nu planerar vi namnfest för fullt! Vi ska ha det tillsammans med angus kusin lillianne som är sex veckor äldre!

Men först koncentrerar vi oss på underbara resan!
sol, drinkar, frukt bad, hav, espresso, vågor, sand, ridning, bers, tennis, dykning, snorkling, god mat, vin, läsa bok, mysa, skoja. missat något????

6 kommentarer:

Unknown sa...

tips såg att de hade uvskyddsfiltar faktor 50 ppå bonti, kanske bra att ha med på solresan? kraaam

Lise sa...

vad underbart med Västindien! Var där i höstas och det var helt underbart! Vart någonstans ska ni?
Kram

familjen sa...

Vi är inte alls avundsjuka!!! :-)
Tuffa ni är som reser med lilla prinsen, men det kommer gå galant! Vi kommer vänta med spänning på uppdateringar på bloggen men vi vill inte träffa er om ni är kolsvarta när ni kommer hem :-)
KOMMER SAKNA!
Puss från Angelica & Vendla

Malla sa...

Tora:
kanoners med uv-skyddet ska dit idag och inhandla....det var slut på babyproffsen ju....

Malla sa...

Lise: vi ska till guadaloupe....underbart

Malla sa...

Fam furu sälgström: jooohoooo vi kommer vara negrer när vi e tillbaka, men vendla kan träffa oss för angus kommer vara lika vit som nu...hihiihi det är lite pirrigt men det går bra!!!!