tisdag 12 februari 2008

potatis o ersättning...




lillen nöjer sig inte längre med bara tutten, vet inte om det bara är tillfälligt eller om han har tröttnat på den hihi, vill ha något nytt nu kanske?

Har börjat ge lite ersättning ju, minst ett mål om dagen, men vill verkligen hålla igång amning ett tag till, så jag pumpar och låter honom amma mest hela tiden.

Men ersättningen med lite messmör i är super, det slukar han och blir verkligen mätt på det länge.

Idag fick ngus smaka lite potatis puré också...en liten sked. Det var verkligen något nytt det syntes, mycket skojiga miner och han visste inte riktigt om han skulle våga svälja eller inte. Men han log efteråt så det verkar som han gillade det!

Trodde att jag skulle vara överseriös och laga smakisarna själv, men nej ja tror ja skippar o köper färdiga. Blandar ner lite extra osaltat smör bara, fett e viktigt!

Idag tittade jag på vagn åt angus som vi måste köpa att ta med på resan, tänkte att vi åker tillsammans o tittar på fredag! Hittade en bra hoppgunga också som vi bara måste skaffa. Tror att angus kommer älska den. Fan vad fort det gick, nu har man snart en fyra månaders som ska leka i en hoppgunga, skandal, herregud. Nyp mej i armen någon!

Dagens glömda grej...'
Skulle ut på promenad o köpa blöjor, kom hem utan hihi har bara en kvar hoppas vi klarar oss till pappa o kommer hem med nya.!

Inga kommentarer: