tisdag 20 november 2007

mysdag hos sarah o noah

Mysig höstdag, gick upp ganska tidigt medans pappa Oskar fortfarande var hemma. Var rätt trött, lille Angus o jag var uppe o knallade hela natten.
jag var trött, men han var klarvaken o hade inte alls lust att komma till ro.
Trots det är man pigg som en lärka dagen därpå, går kanske på någon slags reserv energi eller så har man något slags hormon påslag som gör att man orkar vad som hellst.

Tog det lugnt, ingen stress när man är småbarnsförälder. Då försvinner den viktiga mjölken direkt, bebisen blir lika stirrig som en själv och ja massa andra saker. I alla fall ter det sig så i mitt fall.

Promenerade ner till odenplan, träffade upp Oskar, M och Y. Käkade en snabb lunch på ett inte så trevligt mongoliskt ställe. Massa folk, kondens på fönstrena och ingen god mat heller för den delen.

Knallade vidare till kompis Sarah o lilla Noah, (ett år), de hade även besök av en till liten ettåring. Så det var high life där hemma, med andra ord underbar stämning....

Lille Angus kändes helt plötsligt väldigt lugn o väldigt liten. Men är det verkligen så där stor denna lilla krabat ska bli om ett år, ofattbart...
Sarah bjöd in oss till glögg-bak-jul mys den 15:e december. Längtar redan dit. Älskar jul

1 kommentar:

Voffsegull Kenzo sa...

Grattis och Välkommen till Världen.
Vad månne det bliva av denna lilla söta krabat.
Hälsningar
Peter Helene och Frutte Sälgström
(eller familjen Värk)