fredag 30 november 2007

FREDAG!!!!...bästaste dagen...

Idag är det fredag och jag går omkring med en behaglig fredagskänsla i kroppen hela dagen och kvällen...älskar denna bästaste dag...
Den har vart full med massa kul också. Efterkontroll hos barnmorskan, vi diskuterade förlossningen mm. Hade dock väldigt lågt hb fortfarande, bara 84. Det ska hellst upp till någonstans mellan 120 och 140. Nu har jag ingen bebis att skylla på i magen, som snor mitt järn...vet inte vad det beror på riktigt.

Sedan träffade vi upp pappa Oskar som ville luncha med oss, på möbelcafeet. Angus var vaken men slocknade sedan i pappas famn, och varenda kotte tyckte Angus var såååå söt. Det är han ju också. Efter en dubbel espresso där knallade vi vidare ner till odenplan och handlade julpynt på Åhléns, sen träffade vi upp Angus polare Oliver och mammas väninna Madde. Som äntligen var sen denna gång (det är nämligen alltid jag som är det annars...)
Sen blev det en kaffe där och macka med jätte konstig prusciuttoskinka på, den smakade as konstigt. Så det blev en prusciutto macka utan prusciutto. hmm sådär gott.

Satt som vanligt länge och gullade och snackade. Sååå trevligt verkligen, som alltid när vi ses.
Sen blev vi hämtade av pappa Oskar, och då tar vi ännu en fika på Åhléns. Fast det Åhléns som ligger på fridhemsplan. Mycket kaffe nu o mycket fika nu alltså.

Inga kommentarer: