måndag 26 november 2007

Leendet som var värt allt i världen...


Vi står där, mitt i frukost stöket. Jag med Angus i famnen och pappa Oskar precis bakom. Båda två står vi och gullar med prinsen, pratar och ler mot honom. Helt plötsligt bara vrider sig mungiporna uppåt på våran son och han öppnar munnen en aning. HAN LER åt oss. Både jag och Oskar ger ifrån oss ett pipit tjut av lycka och glädje.
Det var värt allt i världen att få se sin son le för första gången, åt båda sina päron samtidigt. Dessutom på sin 1-månadsdag. angus är redan en månad och han ler, härmas när man räcker ut tungan, får ad-droppar, jollrar lite ibland, och är bara för underbar.

Han är lite piggare idag, fortfrande snuvig, men ser inte hängig ut.
Så idag ska vi bege oss ut på promenad, viktigt med frisk luft.
Vi har några ärenden att göra också, vi har nämligen kommit på världens bästa julklappar. Men det blir hemlis fram till julafton....
Hittade en sån söt" adventskalender" i trä med små luckor att öppna för varje dag. I varje lucka skulle det då ligga en liten present. Men det är Angus lite för liten för än, kan inte komma på någonting man skulle kunna lägga där till en en månaders. Han käkar ju bara bröstmjölk och är knappt medveten om sina egna händer ännu, men om några år så kommer det nog att uppskattas. Kalendern var dessutom från room och kostade 1500 kr. Får nog bygga ihop en själv...:).
snart är det ju jul, och julmarknader.....De drog igång nu i helgen, vi tänkte bege oss ut nästa helg. Dricka glögg, mumsa pepparkakor, trängas bland folk och frysa lite.

4 kommentarer:

Faffa sa...

De e en mysig start på dagen och avslut på kvällen att läsa och titta på bilder i er dagbok. Då längtar man efter er.
Kram,
Faffa.

familjen sa...

Gose Angus då! Lilla skrutten! Duktig som kan le! Nu kan du & Vendla skratta ikapp & båda har stolta mammor! Vi ses imorgon, puss Angelica & Vendla

MATS sa...

Det var en rörande och engagerande liten berättelse vi just läst om lille Angus Gaston. När han ler redan efter en månad står det väl inte på förrän den första baljan sitter i krysset!! Förbli lyckliga så ses vi på juldagen som vanligt.
Kramar från Gammelfarmor och Gammelfarfar.

G IdB sa...

Hej lilla familjen. Jag tror nog att lille Angus kan le emot sin farmor också, det måste bevisas. Ses vi på söndag?
Kram farmor G